О нас

Tratamentul durerii

Peste 1.5 miliarde de oameni în lume suferă de durere cronică. Majoritatea oamenilor spun că durerea le încurcă să doarmă noapte și să se concentreze ziua, iar nivelul general de energie este scăzut și calitatea vietii suferă. Dacă durerea a devenit o parte integrală a vieții Dumneavoastră, fie din cauza unei traume, a unei boli cronice, sau din cauza uzurii cu anii, e timpul sa considerați metode de gestionare și ușurare a durerii. La Chișinău, puteți avea încredere în specialiștii centrul Adler medical pentru toate nevoile Dvstră

Centrul oferă tratament complex, atât prin prescriere de medicamente, prin acupunctură, prin kinetoterapie, fizioterapie,  metode cognitive., și altele.

Scopul nostru este să găsim sursa durerii, să reducem durerea prin metode  complexe și prin asta să îmbunătățim viața pacientului.

Specialiștii noștri sunt din domeniile: neurologie, otopedie-traumatologie, reumatologie, specialist în durere (pain specialist)

 

Sănătatea Femeii:

Departamentul de sănătate a femeii se va ocupa de abordarea complexă în sănătatea feminină. Printre specialiștii noștri găsiți medic obstetrician-ginecolog, endocrinolog, mamolog, cardiolog, hepato-gastroenterolog.

La noi puteți să efectuați analize complexe de sănătate, cu analize de laborator, investigații USG, și consultațiile medicilor.

 

Reabilitare / kinetoterapie

Departamentul nostru de realibitare este echipat cu tot necesarul pentru a restabili la maxim independența funcțională a fiecărui pacient. Kinetoterapeuții noștri ajută oamenii de toate vârstele să participe în activitățile în care trebuie sau doresc să participe în fiecare zi.   Oferim reabilitare pentru următoarele tipuri de cazuri:

Reabilitare din durere cronicî

Reabilitare neurologică

reabilitare oncologică

Reabilitare ortopedică

Reabilitarea zonei pelvice

Reabilitare după traume ale coloanei sau de durere cronică la spate

Reabilitare după traume sportive

Reabilitare vestibulară

 

Servicii analize de laborator:

Oferim o gamă largă de servicii de analiză de laborator.