Specialiștii Noștri

la Clinica Adler Medical lucreaza medici de diferite specialitati, cliniciști-diagnosticieni: ginecolog-obstetrician, mamolog, neurolog, hepato-gastroenterolog, cardiolog, endoctrinolog, reumatolog, ortoped-traumatolog, reflexoterapeut, fizioterapeut, ultrasonografist, kinetoterapeuți, reabilitologi, psihologi și masori. Ei se grupeaza in 3 departamente: sănătatea femeii, tratementul durerii și kinetoterapie/reabilitare. Principiul selectarii acestor specialitati pe departamente se bazeaza pe principiul acoperirii totale a pacientilor cu dureri, afectiuni ale femeilor sau pacienti care au nevoie de kinetoterapie/reabiliatare, cu dizabilitati locomotorii sau verbale, sau de orice alta origine. Va fi utilizat principiul de lucru in echipa, de ex. cardiolog-reabilitolog-medic de diagnostic functional-neurolog.

dr. Mariana Zapuhlîh – director medical

director medical, medic ORL-foniatru

dr. Brăguța Natalia

hepato-gastroenterolog

dr. med. Marcel Balagura

medic urolog, androlog și sexolog

dr. Ina Tocarciuc

ginecolog-obstetrician

dr. Natalia Vieru

Medic acupuncturist cu o experienta  in reflexoterapie de 5 ani , vechime de munca postuniversitara 10 ani.

A efectuat studiile la USMF N. Testemitanu 2002-2008 la facultatea medicina generala

2008-2012-Studii postuniversitare – Anestezie și terapie intensiva

2013- Studii postuniversitare – Medicina alternativă și complementară

dr. Larisa Nacu

Dr. Larisa Nacu este un medic neurolog cu experiență de peste 40 de ani, dintre care 15 ani la spitalul raional Sângerei, iar din 1992 la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie.

Dr. Nacu a făcut specializare în neurologie pediatrică la Chișinău și în neurologie și acupunctură în neurologie la Kiev și Sankt Petersburg. De asemenea, a facut multiple cursuri și perfecționări în țară și peste hotare în România la București și Cluj Napoca, în Austria, Spania, Italia, Ungaria, Germania, Danemarca, ș.a.

La Clinica Adler Medical dr. Nacu primește pacienți: luni – vineri de la 17.30-19.00 și sâmbăta 9.00-13.00.

 

Elena Necruțu

asistentă medicală

Vasilieva Natalia

masor, kinetoterapeut