Ce tratam?

Clinica Adler Medical se specializează în tratamentul durerilor și reabilitarea celor mai răspândite patologii ale aparatului locomotor și sistemului musculoscheletal.

Servicii

Departamente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sequi tempora veritatis nemo aut ea iusto eos est expedita, quas ab adipisci.

Tratamentul durerilor

Tratamentul durerii și reabilitare

Află mai multe

Consultații

Orice consultaţie, analize de investigaţie efectuate până la stabilirea diagnosticului va fi contra ...

Află mai multe

Diagnostic functional

S-a demonstrat că acupunctura eliberează în sistemul nervos central endorfine ...

Află mai multe

Solicită programare la specialist

Aici puteți alege specialistul la care doriți o programare. Recepția va lua legătura cu Dvstră pentru a confirm informația.


Suggestions

Clinica Adler Medical se afla pe str Bulgara 41, intre bd.Stefan cel Mare si str 31 August 1989.

La noi puteti ajunge cu orice transport care se opreste la Piata centrala, UNIC, sau merge de-a lungul strazilor stefan cel mare, bucuresti sau 31 august 1989.

rutierele 101, 113, 116, 122, 129, 160, 161

autobus nr 5, nr 9

troleibus nr 1, 4, 5, 22

Lu-Vi

8.00-20.00

sambata

9.00-14.00

duminica inchis!

Fiecare medic consultant are orar propriu. Contactati receptia inainte sa va prezentati

Majoritatea procedurilor de tratament se fac in curs de 10 zile. In unele cazuri medicii recomanda sa se faca cateva proceduri in paralel, in alte cazuri este mai bine sa se faca tratament pe etape, cu sau fara pauze. Cand medicul prescrie cursul de tratament se iau in consideratie atat stare pacientului, cat si restrictiile de timp (cate ore pe zi are pacientului la dispozitie sau cate zile in total se poate prezenta la tratament)

Clinica Adler Medical nu ofera stationar de noapte, dar la necesitate , pentru pacientii care nu au posibilitate de cazare in chisinau, va putem ajuta sa gasiti optiunea potrivita pentru Dvstra. Optiunile de cazare sunt: 1. Hostel (camin stundentesc), 2. camera de hotel pentru 1- 2 persoane. 3. Chirie apartament pentru durata scurta. Va rugam sa ne contactati pentru a face aranjamentele necesare.

FAQ

Nu , tratamentul în clinica noastră nu necesită internare.
O procedura durează de la 20 pîna la 30 de minute.
Durează de la 30 pîna la 45 de minute
Acupunctura tratează problemele legate de durere la nivel muscular, nervos, articular, dereglări de metabolism, ridicarea imunitații, tratamentul anxietății legate de durere.