Acasa

Despre noi

Tratamentul durerii și Reabilitare

Peste 1.5 miliarde de oameni în lume suferă de durere cronică. Majoritatea oamenilor spun că durerea le încurcă să doarmă noapte și să se concentreze ziua, iar nivelul general de energie este scăzut și calitatea vietii suferă. Dacă durerea a devenit o parte integrală a vieții Dumneavoastră, fie din cauza unei traume, a unei boli cronice, sau din cauza uzurii cu anii, e timpul sa considerați metode de gestionare și ușurare a durerii. La Chișinău, puteți avea încredere în specialiștii centrul Adler medical pentru toate nevoile Dvstră.

Centrul oferă tratament complex, atât prin prescriere de medicamente, prin acupunctură, prin kinetoterapie, fizioterapie, metode cognitive, infiltrații spinale și intraarticulare, dispozitive medicale moderne și altele.

Scopul nostru este să găsim sursa durerii, să reducem durerea prin metode complexe și prin asta să îmbunătățim viața pacientului.

Tratamentul și reabilitarea pot fi obținute prin:

Spineliner

Tratamentul durerilor cu aparatul SPINELINER

Află mai multe

Kinetoterapie

Kinetoterapia este un ansamblu de tehnici și metode, bazate pe exercițiul fizic, utilizată în scop de recuperare somato-funcțională sau în scop profilactic.

Află mai multe

Acupunctură

Diagnostica si tratamentul prin acupunctură a diferitor dereglări funcționale a organelor interne si Sistemului nervos central.

Află mai multe

DOCTORI

Suggestions

Clinica Adler Medical se afla pe str Bulgara 41, intre bd.Stefan cel Mare si str 31 August 1989.

La noi puteti ajunge cu orice transport care se opreste la Piata centrala, UNIC, sau merge de-a lungul strazilor stefan cel mare, bucuresti sau 31 august 1989.

rutierele 101, 113, 116, 122, 129, 160, 161

autobus nr 5, nr 9

troleibus nr 1, 4, 5, 22

Lu-Vi

8.00-20.00

sambata

9.00-14.00

duminica inchis!

Fiecare medic consultant are orar propriu. Contactati receptia inainte sa va prezentati

Majoritatea procedurilor de tratament se fac in curs de 10 zile. In unele cazuri medicii recomanda sa se faca cateva proceduri in paralel, in alte cazuri este mai bine sa se faca tratament pe etape, cu sau fara pauze. Cand medicul prescrie cursul de tratament se iau in consideratie atat stare pacientului, cat si restrictiile de timp (cate ore pe zi are pacientului la dispozitie sau cate zile in total se poate prezenta la tratament)

Clinica Adler Medical nu ofera stationar de noapte, dar la necesitate , pentru pacientii care nu au posibilitate de cazare in chisinau, va putem ajuta sa gasiti optiunea potrivita pentru Dvstra. Optiunile de cazare sunt: 1. Hostel (camin stundentesc), 2. camera de hotel pentru 1- 2 persoane. 3. Chirie apartament pentru durata scurta. Va rugam sa ne contactati pentru a face aranjamentele necesare.

FAQ

Nu , tratamentul în clinica noastră nu necesită internare.
O procedura durează de la 20 pîna la 30 de minute.
Durează de la 30 pîna la 45 de minute
Acupunctura tratează problemele legate de durere la nivel muscular, nervos, articular, dereglări de metabolism, ridicarea imunitații, tratamentul anxietății legate de durere.