Acasa

Despre noi

Tratamentul durerii și Reabilitare

Peste 1.5 miliarde de oameni în lume suferă de durere cronică. Majoritatea oamenilor spun că durerea le încurcă să doarmă noapte și să se concentreze ziua, iar nivelul general de energie este scăzut și calitatea vietii suferă. Dacă durerea a devenit o parte integrală a vieții Dumneavoastră, fie din cauza unei traume, a unei boli cronice, sau din cauza uzurii cu anii, e timpul sa considerați metode de gestionare și ușurare a durerii. La Chișinău, puteți avea încredere în specialiștii centrul Adler medical pentru toate nevoile Dvstră.

Centrul oferă tratament complex, atât prin prescriere de medicamente, prin acupunctură, prin kinetoterapie, fizioterapie, metode cognitive, infiltrații spinale și intraarticulare, dispozitive medicale moderne și altele.

Scopul nostru este să găsim sursa durerii, să reducem durerea prin metode complexe și prin asta să îmbunătățim viața pacientului.

Tratamentul și reabilitarea pot fi obținute prin:

Fizioterapie

Fizioterapia sau medicina fizică este o ramură a medicinei care utilizează factorii fizici, naturali în scop terapeutic.

Află mai multe

Spineliner

Aparatul SPINELINER este un dispozitiv unical în țara noastră care ajută rapid și
eficient la înlăturarea durerilor musculare care apar la pacienții cu dureri de cap,
hernii de disc, osteohondroză, și dureri musculare primare,

Află mai multe

Acupunctură

Diagnostica si tratamentul prin acupunctură a diferitor dereglări funcționale a organelor interne si Sistemului nervos central.

Află mai multe

DOCTORI

Suggestions

Clinica Adler Medical se află pe str. Bulgară 41, între bd. Ștefan cel Mare și str. 31 August 1989.

La noi puteți ajunge cu orice transport care se oprește la Piața centrală, UNIC, sau merge de-a lungul străzilor bd. Ștefan cel Mare, str. București sau str. 31 august 1989.

Rutierele nr: 101, 113, 116, 122, 129, 160, 161

Autobus nr: 5, 9

Troleibus nr: 1, 4, 5, 22

 ș.a.

Orarul de lucru al clinicii este

Luni-Vineri

8.00-20.00

Sâmbăta

9.00-14.00

Duminica- închis!

Fiecare medic consultant are orar individual. Contactați recepția înainte de a vă prezenta.

Majoritatea procedurilor de tratament se fac in curs de 10 zile. In unele cazuri medicii recomanda sa se faca cateva proceduri in paralel, in alte cazuri este mai bine sa se faca tratament pe etape, cu sau fara pauze. Cand medicul prescrie cursul de tratament se iau in consideratie atat stare pacientului, cat si restrictiile de timp (cate ore pe zi are pacientului la dispozitie sau cate zile in total se poate prezenta la tratament)

Clinica Adler Medical nu oferă staționar de noapte, dar la solicitare, vă putem ajuta sa găsiți optiunea de cazare potrivita pentru Dvstra: 1. Hostel (camin stundențesc), 2. camera de hotel pentru 1- 2 persoane. 3. Chirie apartament pentru durată scurtă.

FAQ

Nu , tratamentul în clinica noastră nu necesită internare.
O procedura durează de la 20 pîna la 30 de minute.
Durează de la 30 pîna la 45 de minute
Acupunctura tratează problemele legate de durere la nivel muscular, nervos, articular, dereglări de metabolism, ridicarea imunitații, tratamentul anxietății legate de durere.