Acasa

Despre noi

Tratamentul durerii și reabilitare

Știați că peste 1,5 miliarde de oameni în lume suferă de durere cronică?

Majoritatea oamenilor spun că durerea le încurcă să doarmă noapte și să se concentreze ziua, iar nivelul general de energie este scăzut și calitatea vieții suferă.

Dacă simțiți durerea tot mai des în viața voastră, fie din cauza unei traume, a unei boli cronice, sau din cauza trecerii anilor, atunci e timpul să vă gândiți la metode de gestionare și ușurare a durerii. La Chișinău, puteți avea încredere în specialiștii centrului Clinica de Reabilitare Adler Medical pentru orice tip de durere sau reabilitare.

Centrul oferă tratament complex, atât prin prescrierea de medicamente, prin acupunctură, prin kinetoterapie, fizioterapie, metode cognitive, infiltrații spinale și intraarticulare, dispozitive medicale moderne și altele tratamente de ultimă generație.

Scopul nostru este să găsim sursa durerii, să reducem durerea prin metode cât mai blânde și prin asta să îmbunătățim viața pacientului.

Fondatorii Clinicii de Reabilitare Adler Medical

Echipa administrativă

Tratamentul și reabilitarea pot fi obținute prin:

Fizioterapie

Fizioterapia sau medicina fizică este o ramură a medicinei care utilizează factorii fizici, naturali în scop terapeutic.

Află mai multe

Spineliner

Aparatul SPINELINER este un dispozitiv unical în țara noastră care ajută rapid și eficient la înlăturarea durerilor musculare care apar la pacienții cu dureri de cap, hernii de disc, osteocondroza și dureri musculare primare.

Află mai multe

Acupunctură

Diagnostica și tratamentul prin acupunctură a diferitor dereglări funcționale a organelor interne și a sistemului nervos central este o componentă a filosofiei medicinei tradiționale chineze.

Află mai multe

Sugestii

Clinica Adler Medical se află pe str. Bulgară 41, între bd. Ștefan cel Mare și str. 31 August 1989.

La noi puteți ajunge cu orice transport care se oprește la Piața centrală, UNIC, sau merge de-a lungul străzilor bd. Ștefan cel Mare, str. București sau str. 31 august 1989.

Rutierele nr: 101, 113, 116, 122, 129, 160, 161

Autobus nr: 5, 9

Troleibus nr: 1, 4, 5, 22 ș.a.

Orarul de lucru al clinicii este

Luni-Vineri

8.00-20.00

Sâmbăta

9.00-14.00

Duminica- închis!

Fiecare medic consultant are orar individual. Contactați recepția înainte de a vă prezenta.

Majoritatea procedurilor de tratament se fac în decurs de 10 zile. În unele cazuri, medicii recomandă să se facă câteva proceduri în paralel, în alte cazuri este mai bine să se urmeze tratament pe etape, cu sau fără pauze. Când medicul prescrie cursul de tratament se iau în considerație atât stare pacientului, cât și restricțiile de timp (câte ore pe zi are pacientul la dispoziție sau câte zile, în total, se poate prezenta la tratament).

Clinica Adler Medical nu oferă staționar de noapte, dar la solicitare, vă putem ajuta sa găsiți optiunea de cazare potrivita pentru Dvstra:
1. Hostel (camin stundențesc),
2. Camera de hotel pentru 1- 2 persoane.
3. Chirie apartament pentru durată scurtă.

FAQ

Nu , tratamentul în clinica noastră nu necesită internare.
O procedura durează de la 20 pîna la 30 de minute.
Durează de la 30 pîna la 45 de minute
Acupunctura tratează problemele legate de durere la nivel muscular, nervos, articular, dereglări de metabolism, ridicarea imunitații, tratamentul anxietății legate de durere.