Copii

Copii

Pelvicenter foloseste câmp magnetic pulsatil CMP (sau stimulare magnetică periferală repetitivă SMPR) care se mai numește și stimulare magnetică transpelviană pentru a lucra mușchii bazinului mic, mușchii abdominali, copsele și alți mușchi adiace

Pelvicenter

QUANTUM RESONANCE SYSTEM (QRS)

Specialistul în câmp magnetic pulsatil

Pelvicenter foloseste câmp magnetic pulsatil CMP (sau stimulare magnetică periferală repetitivă SMPR) care se mai numește și stimulare magnetică transpelviană pentru a lucra mușchii bazinului mic, mușchii abdominali, copsele și alți mușchi adiacenți. Fibrele musculare se contractă și se relaxează fără participarea conștientă a pacientului.

Tehnolgiia CMP este comparabila cu TENS, dar este substanțial mai complexă și mai eficientă. Mușchii sunt controlați prin inducția curentului electric în nervii motorici cu ajutorul câmpului magnetic, comparativ cu stimularea electrică transcutană, ceea ce nu cauzează senzații neplăcute sau iritația pielii. Adițional, CMP pătrunde mai adând în țesuturi.

Avantajul Pelvicenter este că el nu folosește nici un fel de cabluri, electrozi sau sonde. Pacientul petrece 15-20 minute într-un scaun confortabil, complet îmbrăcat, de 2-3 ori pe săptămână. În total sunt necesare 10-20 ședințe pentru rezultate optime.

Totodată, stimularea musculară este obținută și la mușchii abdominali și ai spatelui, feselor, coapselor, și șoldului, ceea ce are un impact pozitiv asupra coordonării și echilibrului.

In multe cazuri este dificil de a implementa un program clasic de antrenament ai mușchilor pelvieni pentru că mulți pacienți nu cooperează cu specialistul sau nu au disciplina necesară pentru a continua exercițiile independent acasă.

 

 

Pelvicenter elimină problema complet, pentru că mediculul are controlul deplin asupra succesului terapeutic.

Solicită o programare la specialist

Recepția va lua legătura cu Dvs pentru a confirma programarea pentru ziua și ora dorită.
Programarea nu este încă validată până nu ați fost contactat.
Telefon programări +37367471760.