Ce Tratăm

Reabilitare neurologica


Simptomele:

  • Accident vascular cerebral ischemic
  • Accident vascular cerebral hemoragic
  • Radiculopatie
  • Pareza sau plegia a membrelor
  • Polineuropatii

Metodele de tratament


Masajul Terapeutic

Este una dintre cele mai comune metode de reabilitare după traumatism. Cel mai adesea, el este folosit pentru accidente vasculare cerebrale, fracturi, osteocondroză. Masajul terapeutic constă în masarea părților afectate sau a întregului corp. Stimulează circulația sângelui, vă permite să eliminați edemul, activează mușchii și este o pregătire excelentă pentru terapia fizică. Cursul de masaj terapeutic include, de obicei, 10 sesiuni zilnic

Reflexoterapie (acupunctura)

Această metodă are scopul de a influența punctele biologic active de pe corpul pacientului. Această metodă își are rădăcinile de acum câteva mii de ani în urmă, apărută în est și este și acum populară în întreaga lume. Reflexoterapia are mai multe metode de aplicare: acupunctura, auriculoterapia, terapia cu ventuze, moxoterapie.

Esența reflexoterapiei constă în mobilizarea resurselor interne ale corpului și implicarea lor în participarea activă la procesul de tratament.

Kinetoterapie

Este un set special elaborat, de exerciții fizice, care sunt efectuate sub supravegherea unui specialist. Ele ajută la eliminarea modificărilor degenerative ale țesuturilor și organelor, permit să facă față atrofiei. Terapia cu exerciții ajută la normalizarea metabolismului, îmbunătățește sistemul cardiovascular și întărește mușchii.

Fizioterapia

Aceasta constă în recuperarea prin factori fizici: căldură, radiație magnetică, curent electric, lumină, aer și altele. Metoda implică utilizarea dispozitivelor și aparatelor speciale.

De exemplu, în cazul dereglării activității motorii, este aplicată electrostimularea, adică curentul. Metodele de expunere la căldură sunt utilizate pentru recuperarea leziunilor spinale. Terapia cu ultrasunet ajută la eliminarea durerii și edemului, iar terapia magnetică - pentru a îmbunătăți starea generală a corpului. Aceste proceduri sunt nedureroase, dar unele dintre ele au un număr de contraindicații, prin urmare tratamentul fizioterapeutic este ales individual.

Tratament specific medicamentos (la necesitate)


Solicită o programare la specialist

Recepția va lua legătura cu Dvs pentru a confirma programarea pentru ziua și ora dorită.
Programarea nu este încă validată până nu ați fost contactat.
Telefon programări +37367471760.