Ce tratăm

Reabilitare neurologica


Simptomele:

  • Accident vascular cerebral ischemic
  • Accident vascular cerebral hemoragic
  • Radiculopatie
  • Pareza sau plegia a membrelor
  • Polineuropatii

Metodele de tratament


Masajul

Este una dintre cele mai comune metode de reabilitare după traumatism. Cel mai adesea folosit pentru accidente vasculare cerebrale, fracturi, osteocondroză. Masajul terapeutic constă în masarea părților individuale sau a întregului corp. Stimulează circulația sângelui, vă permite să eliminați edemul, activează mușchii și este o pregătire excelentă pentru terapia fizică. Cursul de masaj terapeutic include de obicei 10 sesiuni, zilnic.

Reflexoterapie (acupuntură)

Această metodă este de a influența punctele biologic active pe corpul pacientului. Direcția a provenit acum câteva mii de ani în est și este acum populară în întreaga lume. Reflexoterapia are mai multe metode: acupunctura (acupunctura), auriculoterapia, terapia cu ventuze, moxoterapie. Esența reflexoterapiei este mobilizarea resurselor interne ale corpului și implicarea lor în participarea activă la procesul de tratament.

Kinetoterapie

Este un set special elaborat de exerciții fizice care sunt efectuate sub supravegherea unui specialist. Ele ajută la eliminarea modificărilor degenerative ale țesuturilor și organelor, permit să facă față atrofiei. Terapia cu exerciții ajută la normalizarea metabolismului, îmbunătățește sistemul cardiovascular, întărește mușchii și, în general

Fizioterapia

Este recuperarea prin factori fizici: căldură, radiație magnetică, curent electric, lumină, aer și altele. Metoda implică utilizarea dispozitivelor și aparatelor speciale. În cazul dereglării activității motorii, este aplicată electrostimularea, adică curent. Metodele de expunere la căldură sunt utilizate pentru recuperarea leziunilor spinale. Terapia cu ultrasunet ajută la eliminarea durerii și edemului, și terapia magnetică - pentru a îmbunătăți starea generală a corpului. Aceste proceduri sunt nedureroase, dar unele dintre ele au un număr de contraindicații, prin urmare tratamentul fizioterapeutic este ales individual.

Tratament specific medicamentos (la necesitate)


Solicită programare la specialist

Recepția va lua legătura cu Dvs pentru a confirma programarea pentru ziua și ora dorită.
Programarea nu este încă validată pînă nu ați fost contactat.
Telefon programări +37367471760.