Servicii

Reumatologie

Reumatologia este o ramură a medicinii interne, care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor.

Ortopedie-traumatologie

Specialitatea medico-chirurgicala care se ocupa de diagnosticarea și tratarea afectiunilor sistemului osteoarticular și musculoligamentar.

Nefrologie

Nefrologie este ramură medicinei interne care se ocupă cu studiul patologiei renale (a rinichilor)

 

 

Endocrinologie

Este o ramură a medicinei care studiază fiziologia şi patologia hormonilor, a orga­nelor şi ţesuturile care produc aceste secreţii, precum şi tratamentul acestei patologii.

Mamologie

Mamologia este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticare, tratamentul și profilaxia diferitor afecțiuni ale glandelor mamare.

 

Hepato-gastroenterologia

Hepatologia este ramură a gastroenterologie care de specializează pe patologiile ficatului.

Obstetrică-ginecologie

Fiecare femeie, din moment ce și-a început viața sexuală, ar trebui să treacă un control anual de rutină și să treacă testul Babeș Papanicolau.

Neurologie

Simptomele neurologice isi au deseori originea din sistemul nervos periferic și includ senzatie de arsura, amorteala, intepatura, slabiciune musculara sau paralizie și sensibilitate.

Urologie-andrologie

Tracturile urinare și reproductive sunt intim legate și, de foarte multe ori, bolile unui sistem vor afecta sistemul complementar.