Servicii

Psihoterapie - Psihiatrie

Această terapie este o metodă de a ajuta oamenii cu diverse probleme afective, emoționale, precum și unele afecțiuni psihiatrice.

Psihologie

Această terapie este o metodă de a ajuta oamenii cu diverse probleme afective, emoționale, precum și unele afecțiuni psihiatrice.

Reumatologie

Reumatologia este o ramură a medicinii interne, care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor.

Ortopedie-Traumatologie

Ortopedie-Traumatologie este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului osteoarticular și musculoligamentar.

Nefrologie

Nefrologia - ramură a medicinei interne care se ocupă cu studiul patologiei renale (a rinichilor)

Endocrinologie

Aceasta este o ramură a medicinei care studiază fiziologia şi patologia hormonilor, a organelor şi ţesuturile care produc aceste secreţii, precum şi tratamentul acestei patologii.

Hepato-Gastroenterologia

Hepatologia este o ramură a gastroenterologie care se specializează pe patologiile ficatului.

Obstetrică-Ginecologie

Fiecare femeie, din moment ce și-a început viața sexuală, ar trebui să treacă un control anual de rutină și să facă testul Babeș Papanicolau.

Neurologie

Simptomele neurologice își au, deseori, originea din sistemul nervos periferic și includ senzațiile de arsură, amorțeală, înțepături, slăbiciune musculară sau paralizie și sensibilitate.