Pediatrie

Pediatrie

Pediatrie

Una dintre primele persoane la care suni când copilul tău este bolnav este medicul pediatru. Pediatrii sunt medicii care ajută la menținerea bunăstării generale a sugarilor, copiilor mici, pre-adolescenților și adolescenților. De aceea, este important ca părinții să aleagă medicul pediatru potrivit pentru copilul lor chiar de la naștere. De la probleme minore legate de sănătate până la boli grave, puteți consulta un medic pediatru pentru a vă ajuta să tratați, adesea, o listă lungă de probleme ale copilăriei.

Când vă programați la un medic pediatru pentru o vizită generală, acesta va monitoriza și dezvoltarea fizică și emoțională a copilului vostru. Pe lângă asta, el vă va ajuta, de asemenea, să înțelegeți programul de alimentație și somn al copilului, precum veți primi și sfaturi utile individuale. Tot împreună cu medicul pediatru vă veți organiza schema vaccinurilor, precum și vizitele obligatorii până la vârsta de 5 ani.

Iată de ce este important să alegeți un specialist în care să aveți încredere și să vă fie un sprijin și în momentele mai grele. Cu dragoste și grijă de copilași, avem medici pregătiți pentru a vă consulta și ghida în această călătorie frumoasă a voastră ca părinți.


Solicită o programare la specialist

Recepția va lua legătura cu Dvs pentru a confirma programarea pentru ziua și ora dorită.
Programarea nu este încă validată până nu ați fost contactat.
Telefon programări +37367471760.