Servicii

Injectări cu toxina botulinică

Toxina botulinica este un medicament cunoscut. Cu toate acestea, mulți cred că este folosit doar în scopul reîntineririi.

Infiltrații intraarticulare

Infiltrațiile intraarticulare sunt proceduri medicale prin care se ameliorează durerea și se îmbunătățește funcția segmentului respectiv.

Infiltrații spinale

Pacienților cu dureri localizate, strict la nivelul zonei lombare, sau cu dureri care se coboară pe picior (cauzate de nervul sciatic) li se recomandă tratamentul de infiltrații spinale.

Masaj

Terapia prin masaj ajută la relaxarea musculară. Scopul acesteia este de a viza sursa durerii și reducerea tensiunii musculare, creșterea flexibilității și relaxarea. În timp ce masajul terapeutic, este deseori relaxant, scopul final al sesiunilo

Acupunctură

Diagnostica și tratamentul prin acupunctură a diferitor dereglări funcționale a organelor interne și a sistemului nervos central este o componentă a filosofiei medicinei tradiționale chineze.

Kinetoterapie

Kinetoterapia este un ansamblu de tehnici și metode, bazate pe exercițiul fizic, utilizată în scop de recuperare somato-funcțională sau în scop profilactic.

Spineliner

Aparatul SPINELINER este un dispozitiv unical în țara noastră care ajută rapid și eficient la înlăturarea durerilor musculare care apar la pacienții cu dureri de cap, hernii de disc, osteocondroza și dureri musculare primare.

Fizioterapie

Fizioterapia sau medicina fizică este o ramură a medicinei care utilizează factorii fizici, naturali în scop terapeutic.