Spineliner

Spineliner

Aparatul SPINELINER este un dispozitiv unical în țara noastră care ajută rapid și eficient la înlăturarea durerilor musculare care apar la pacienții cu dureri de cap, hernii de disc, osteocondroza și dureri musculare primare.

SPINELINER este metodă unică de diagnosticare și tratare a problemelor aparatului locomotor (mușchilor, articulațiilor și coloanei vertebrale), pe bază de unde mecanice blânde. Această metodă se bazează pe determinarea rezistenței la impulsuri în zona diagnosticată, ceea ce permite determinarea abaterilor de la normă și aplicarea tratamentului de corecție corespunzător.

Spineliner | Clinica Adler Medical

Tratamentul cu Spineliner este indicat pentru:

  • Dureri în zona spatelui și cervicale;
  • Afecțiuni ale discurilor, inclusiv hernia de disc;
  • Dureri de cap;
  • Probleme de articulații;
  • Tensiunea musculară;
  • Fasciită plantară;
  • „Dezbaterea” punctelor dureroase de declanșare (așa zisele puncte trigger).

Spineliner | Clinica Adler Medical

Tratamentul cu Spineliner

Aplicat în tratamentul herniei de disc, aparatul Spineliner redă distanța corectă a vertebrelor și a discurilor, astfel restabilind mobilitate coloanei și micșorând presiunea pe nerv. Respectiv, după tratament, scade durerea atât locală, cât și cea sciatică.

În timpul ședințelor de corecție este posibilă și inactivarea („dezbaterea“) punctele de declanșare (punctelor trigger) situate în mușchi, precum și stimularea miofascială a ligamentelor și articulațiilor mâinilor și picioarelor. Mușchii, în care există puncte de declanșare, sunt constrânși și sensibili, iar puterea și elasticitatea lor poate fi scăzută.

În timp ce lucrează cu sistemul Spineliner, medicul detectează și punctele de declanșare, apoi acționează asupra lor cu impulsuri mecanice pentru inactivarea lor.

Procedura de terapie cu ajutorul Spineliner se combină perfect cu procedurile de masaj terapeutic, kinetoterapie și fizioterapie. Această combinație este selectată și recomandată de medic, în mod individual, după consultație și evaluare.

Solicită o programare la specialist

Recepția va lua legătura cu Dvs pentru a confirma programarea pentru ziua și ora dorită.
Programarea nu este încă validată până nu ați fost contactat.
Telefon programări +37367471760.